Ti-a expirat asigurarea? Nici o problema!! Contacteaza-ne si in cel mai scurt timp un consultant ti-o va aduce acasa!
Usor! Simplu! Rapid! Contact: 0745588431. Doar in judetul Timis.
"asigurari RCA Timisoara, asigurari medicale de calatorie Timisoara, RCA ieftin Timisoara, asigurari obligatorii de locuinte, cele mai ieftine asigurari, livrare la domiciliu rapid"

marți, 20 martie 2012

Atentie, Primaria Timisoara a inceput sa trimita somatii pentru asigurarile de locuinte!

De saptamana trecut Primaria Timisoara a inceput sa trimita instintarii la toata lumea referitor la obligativitatea incheierii asigurariilor de locuinte.
Cei care au facut deja o asigurare trebuie sa o prezinte organelor in drept in copie xerox si cu o stampila din partea firmei de asigurari si cu mentiunea “Conform cu Originalul” in termen de 15zile de cand a prmit somatia.
Ai timp si chef de drumuri prin oras si lipsit de la servici? In cazul in care nu ai asigurare de locuinta, trebuie sa mergi sa iti faci o asigurare, sa faci o copie conform cu originalul si sa te prezinti la directia fiscala sa le arati ca ai asigurarea.

Daca vrei sa eviti aceasta situatie, contacteaza-ne la ieftinrcaasig@gmail.com sau la 0745 092 485 si iti oferim o asigurare de locuinta completa, cu acoperiri suplimentare fata de cele minime obligatorii (cutremur, alunecari de teren si inundatii) si anume:
        - Incendiu, Trăsnet, Explozie, Cădere de corpuri, Izbire de către vehicule,
        - Fenomene atmosferice (inclusiv grindină), Greutatea stratului de zăpadă, Avalanşă;
        - Apă de conductă ;
        - Furt (inclusiv acte de vandalism produse cu ocazia furtului);
        - Asigurarea bunurilor din locuinta in limita a 10% din suma asigurata

Pe langa aceste acoperiri suplimentare, va oferim un voucher care poate fi folosit la magazinul Flanco, voucher a carui valoare este egala cu suma platita pentru polita de asigurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu